Testimonials

Vader van zoon

“Via een aantal familieopstellingen met onze zoon onderzocht Floor de dynamiek van ons gezin. Ik vond het heftig wat daar uit kwam, confronterend, maar zó waar. Het heeft mijn vrouw en mij veel inzicht gegeven, ook in wat wij te doen hadden (en hebben) in de situatie. Floor ziet en voelt haarscherp wat er speelt. Ze heeft hier echt een gave voor. Door haar begeleiding is onze zoon rustiger geworden, gaat het beter met hem op school, en is ons gezin meer in balans.”

Collega uit het vak

“Floor staat op grote hoogte in de enorme zorgvuldigheid en sensitiviteit waarmee ze te werk gaat.”

Moeder van dochter

“Floor heeft ons als ouders en onze dochter op een hele prettige manier begeleid. Zij ziet de dingen heel helder en past haar benadering of methode aan op wat nodig is voor de ouders of het kind. Door haar eigenheid en eerlijke, open communicatie voelde haar begeleiding heel vertrouwd. Met liefdevolle aandacht kan zij moeilijke dingen bespreekbaar maken en daarmee van kwetsbaarheid een kracht maken. Door de gesprekken die we gevoerd hebben zijn er inzichten ontstaan in onze gezinsdynamiek en zijn we anders naar ons gezinssysteem gaan kijken. Floor gaf ons daarnaast concrete handvatten om aan de slag te gaan. Het resultaat is meer rust en begrip voor elkaar en een veel positievere sfeer in huis. Onze dochter zit duidelijk veel beter in haar vel en er is meer liefde en verbinding tussen ons.”

Moeder van dochter

“Bij Floor voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Vertrouwd. Ik durfde meteen open te zijn naar haar en me kwetsbaar op te stellen. Als je kind aan de slag gaat bij Floor word je als ouder ook sterk betrokken bij het proces van je kind. En je ontkomt er niet aan om ook op jezelf te reflecteren. Maar dat is juist de kracht van haar aanpak. Heel effectief, voor je kind én voor jezelf.”

Gescheiden ouders van drie kinderen

“De manier waarop Floor ons begeleid heeft is zo eigen. We hebben bewondering voor hoe helder ze de dingen ziet en zegt.”

Opleider binnen Phoenix Opleidingen

“Floor heeft een groot talent voor dit vak. Ze is heldervoelend, stelt mooie directe vragen, en komt snel tot de kern bij haar cliënten.”

Gescheiden ouders van twee kinderen

“Dankzij de begeleiding van Floor zijn we ons nu bewust hoe onze kinderen reageren op spanningen tussen ons als ouders, en hoe het werkt met de loyaliteit van een kind aan zijn ouders. We hebben geleerd onze verantwoordelijkheid te nemen en spanningen tussen ons beiden aan te gaan en goed op te lossen, zodat onze kinderen niet uit loyaliteit een kant hoeven te kiezen of voor ons gaan zorgen. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar het heeft ons veel rust gebracht, en bovenal weer een nieuw soort verbinding binnen ons gescheiden gezin.”

Collega uit het vak

“Sommige mensen worden als begeleider geboren. Floor is daar een van.”

Vader van zoon

“Floor heeft onze zoon begeleid bij de verwerking van het verlies van zijn oma. Ook heeft ze hem leren omgaan met gevoelens over leven en dood, en zijn angst die bij het thema dood kwam kijken. Al na een paar sessies lag onze zoon niet meer wakker voor het slapen gaan en had hij geen last meer van angstgevoelens over de dood. Ook heeft hij het verlies van zijn oma een plek kunnen geven door herinneringen aan zijn band met haar op te halen en deze op creatieve wijze uit te werken.”

Moeder van zoon

“Na het overlijden van zijn oma was onze zoon heel verdrietig en bang voor de dood. Door de warme en fijne wijze waarop Floor onze zoon heeft gecoached is hij weer vrolijk. Ook is hij een zelfbewustere jongen geworden’.”

Vader van dochter

“Floor heeft de gave om in de huid van een kind te kruipen en te achterhalen wat er speelt. Zonder te oordelen weet ze de vinger op de zere plek te leggen. Dat is confronterend maar tegelijkertijd werd hierdoor glashelder wat we als ouders konden doen om de situatie anders aan te pakken en te verbeteren. En dat is gelukt.”

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zoek je begeleiding voor jezelf of jou en je partner? Of heb je als ouder een hulpvraag over je kind of de dynamiek tussen jou en je kind? Neem dan gerust contact met mij op om kennis te maken. Samen kijken we dan of mijn werkwijze bij je past.

Interesse (welk soort therapie):