Tarieven

TARIEVEN PER 1 JUNI 2022

– Telefonisch kennismakingsgesprek: geen kosten aan verbonden (maximaal 30 minuten)

– Psychosociale therapie kinderen (tot achttien jaar): €120 per sessie (1 uur)

– Psychosociale therapie volwassenen: €140 per uur

In deze tarieven zijn ook de kosten voor voorbereidingswerkzaamheden, planning en administratie verwerkt.

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW, behalve voor relatietherapie en coaching: daarvoor worden tarieven verhoogd met 21% BTW.

TELEFONISCH OVERLEG
Tijdens trajecten kan het zijn dat je telefonisch overleg wilt voeren, omdat je bijvoorbeeld tussendoor een aantal vragen hebt. Voor een kort overleg van 10 minuten reken ik geen kosten. Duurt het overleg langer dan 10 minuten dan geldt mijn normale tarief van €140 per uur.

VERGOEDING
Mijn behandelingen voor psychosociale therapie komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, check hier of je recht hebt op vergoeding. Belangrijk om te weten: de meeste zorgverzekeraars vergoeden geen behandelingen voor relatietherapie.

Mijn lidmaatschap als registerlid bij de beroepsvereniging Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA) garandeert mijn kwaliteit als psychosociaal therapeut. Ik ben aangesloten bij de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en bij de Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ).

NVPA-lidnummer: 105020 | RBCZ-licentienummer: 220346R

 

 

 

 

ANNULEREN
Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos afzeggen. Helaas ben ik genoodzaakt om voor later of niet afgezegde afspraken één uur in rekening te brengen.

 

KLACHTRECHT

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan hoor ik het graag, ik zal dan gelijk samen met je kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Je kunt je ook wenden tot de beroepsvereniging NVPA (klik hier voor de te volgen stappen), en voor het tuchtrecht van RBCZ, stichting TCZ Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (www.tcz.nu).

 

Privacy verklaring – Praktijk voor Coaching & Therapie Floor Montanus

Algemene Voorwaarden – Praktijk voor Coaching & Therapie Floor Montanus

Copyright © FloorMontanus 2023


Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl