Tarieven

TARIEVEN PER 1 JUNI 2022

– Telefonisch kennismakingsgesprek: geen kosten aan verbonden (maximaal 30 minuten)

– Coaching- / therapiesessies met kinderen: €120 per sessie (1 uur)

– Coaching-/ therapiesessies met volwassenen: €140 per uur

In deze tarieven zijn ook de kosten voor voorbereidingswerkzaamheden, planning en administratie verwerkt.

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW, behalve voor relatietherapie en coaching: daarvoor worden tarieven verhoogd met 21% BTW.

TELEFONISCH OVERLEG
Tijdens trajecten kan het zijn dat je telefonisch overleg wilt voeren, omdat je bijvoorbeeld tussendoor een aantal vragen hebt. Voor een kort overleg van 10 minuten reken ik geen kosten. Duurt het overleg langer dan 10 minuten dan geldt mijn normale tarief van €140 per uur.

VERGOEDING
Praktijk voor Coaching & Therapie Floor Montanus is erkend door de beroepsvereniging NVPA en opgenomen in het kwaliteitsregister RBCZ. Mijn begeleiding komt in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, check hier of je recht hebt op vergoeding.

AGB-code praktijk: 94066829 / AGB-code persoonlijk: 94110917

RBCZ-licentienummer: 220346R

 

 

 

 

ANNULEREN
Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos afzeggen. Helaas ben ik genoodzaakt om voor later of niet afgezegde afspraken één uur in rekening te brengen.


Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl