Individuele

coaching & therapie

Volwassenen (vanaf 18 jaar)

Voel je je regelmatig somber of niet gelukkig? Zit je in een crisis of moeilijke situatie? Loop je vast in een relatie met iemand anders of lukt het je niet goed een ingrijpende gebeurtenis te verwerken? Dan kan mijn begeleiding je helpen.

Samen met jou onderzoek ik datgene waar je in vastloopt en hoe je daar tot nu toe mee bent omgegaan. Parallel daaraan gaan we in op jouw persoonlijke geschiedenis en hoe die van invloed is op thema’s die spelen in je huidige leven. Onderliggende emotionele problematiek wordt zichtbaar, er komt ruimte voor onverwerkte gebeurtenissen in je leven en je leert te reflecteren op je eigen gedrag en destructieve patronen te doorbreken.

In deze therapie gebruik ik verschillende evidence-based methoden, waaronder Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk (o.a. familieopstellingen) en Emotion Focussed Therapy (EFT).

Vorm traject

Intakegesprek

Tijdens de intake maken we kennis en staan we uitgebreid stil bij jouw hulpvraag. Waar loop je tegen aan in het leven, waar heb je last van, en waar wil je zelf naar toe werken? Daarnaast maken we al een eerste stap in het kader van deze vragen.

Sessies

In de daaropvolgende sessies gaan we verder aan de slag met je hulpvraag, waarbij ik gebruik maak van de hierboven genoemde methodes. Aan het begin van elke sessie staan we stil bij hoe het met je gaat en welke stappen je hebt kunnen zetten.

De therapie bestaat gemiddeld uit 4 tot 8 gezamenlijke sessies waarbij ook opdrachten worden meegegeven. Je persoonlijke inzet en bereidheid tot zelfreflectie zijn hierbij bepalend voor een positieve ontwikkeling van je individuele leerproces.

Afronding

Wanneer je voor je gevoel stappen hebt kunnen zetten en je dit in de praktijk ook zo ervaart, ronden we het traject op een passende manier af.

Vertrouwelijkheid

Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Niets uit het traject zal worden besproken met derden zonder schriftelijke toestemming van jou als cliënt.

Client verhalen

“De manier waarop Floor ons begeleid heeft is zo eigen. We hebben bewondering voor hoe helder ze de dingen ziet en zegt.”

“Floor staat op grote hoogte in de enorme zorgvuldigheid en sensitiviteit waarmee ze te werk gaat.”

“Floor heeft een groot talent voor dit vak. Ze is heldervoelend, stelt mooie directe vragen, en komt snel tot de kern bij haar cliënten.”

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zoek je begeleiding voor jezelf of jou en je partner? Of heb je als ouder een hulpvraag over je kind of de dynamiek tussen jou en je kind? Neem dan gerust contact met mij op om kennis te maken. Samen kijken we dan of mijn werkwijze bij je past.

Interesse (welk soort coaching / therapie):