Ouder-kind therapie

Ervaren jullie als ouder(s) en kind een instabiele, gespannen relatie? Is er weinig verbinding tussen jullie? Lopen jullie vast en willen jullie de relatie verbeteren? Dan kun je begeleiding zoeken.

Ik begeleid ouders en kinderen de onderlinge relatie te verbeteren. Samen met jullie onderzoek ik de grootste triggerpoints binnen jullie relatie en leer ik jullie conflictsituaties op te lossen en zelfs te voorkomen. Hierdoor ga je onderling minder spanning ervaren, met als gevolg meer rust en harmonie binnen de relatie. Hierdoor kunnen jullie weer meer verbinding en liefde gaan voelen.

In deze therapie gebruik ik de zeer effectieve methoden Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk. Hiermee kom ik snel tot de kern. De eerste inzichten die hieruit voortkomen, bieden vaak al concrete handvatten, waardoor er in korte tijd een positieve ontwikkeling ontstaat.

“Floor heeft ons als ouders en onze dochter op een hele prettige manier begeleid. Zij ziet de dingen heel helder en past haar benadering of methode aan op wat nodig is voor de ouders of het kind. Door haar eigenheid en eerlijke, open communicatie voelde haar begeleiding heel vertrouwd. Met liefdevolle aandacht kan zij moeilijke dingen bespreekbaar maken en daarmee van kwetsbaarheid een kracht maken. Door de gesprekken die we gevoerd hebben zijn er inzichten ontstaan in onze gezinsdynamiek en zijn we anders naar ons gezinssysteem gaan kijken. Floor gaf ons daarnaast concrete handvatten om aan de slag te gaan. Het resultaat is meer rust en begrip voor elkaar en een veel positievere sfeer in huis. Onze dochter zit duidelijk veel beter in haar vel en er is meer liefde en verbinding tussen ons.”

– Moeder van dochter

Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl