Relatietherapie

VOOR PARTNERS

Ervaren jullie als partners een instabiele, gespannen relatie en lopen jullie vast? Is er weinig verbinding? Hebben jullie beiden het gevoel dat jullie de relatie willen behouden en verbeteren? Dan kun je begeleiding zoeken.

Ik begeleid partners in het herstellen en verbeteren van de onderlinge relatie. Samen met jullie onderzoek ik de grootste triggerpoints binnen jullie relatie en leer ik jullie conflictsituaties op te lossen en zelfs te voorkomen. Hierdoor ga je als partners onderling minder spanning ervaren, met als gevolg meer rust en harmonie binnen de relatie. Hierdoor kunnen jullie weer meer verbinding en liefde gaan voelen.

In deze therapie gebruik ik de zeer effectieve methoden Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk. Hiermee kom ik snel tot de kern. De eerste inzichten die hieruit voortkomen, bieden vaak al concrete handvatten, waardoor er in korte tijd een positieve ontwikkeling ontstaat.

Wil je een kennismaking inplannen? Klik hier voor mijn contactgegevens.

VOOR OUDERS & GESCHEIDEN OUDERS

Ervaren jullie als ouders een instabiele, gespannen relatie en lopen jullie vast? Dan is het raadzaam om hulp in te schakelen, zeker in het belang van jullie kinderen. Ik begeleid ouders in het verbeteren van de onderlinge communicatie en het ontwikkelen van een stabiele relatie, zodat ze een duurzaam en harmonieus ouderteam kunnen (blijven) vormen. Of je nu als ouders gescheiden bent of niet.

Kinderen willen niets liever dan ouders die elkaar respecteren, waarderen, en liefdevol met elkaar omgaan. Jullie zijn hun levensbron, zij komen uit jullie voort en jullie zijn een deel van hen. Als de ene ouder de andere ouder niet respecteert, als er vaak conflicten zijn, dan voelt een kind zich onbewust in zijn diepste wezen ook afgewezen. Dit geeft onrust in het kinderhart, met mogelijke ontwikkeling van gedragsproblemen tot gevolg.

“Dankzij de begeleiding van Floor zijn we ons nu bewust hoe onze kinderen reageren op spanningen tussen ons als ouders, en hoe het werkt met de loyaliteit van een kind aan zijn ouders. We hebben geleerd onze verantwoordelijkheid te nemen en spanningen tussen ons beiden aan te gaan en goed op te lossen, zodat onze kinderen niet uit loyaliteit een kant hoeven te kiezen of voor ons gaan zorgen. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar het heeft ons veel rust gebracht, en bovenal weer een nieuw soort verbinding binnen ons gescheiden gezin.”

Gescheiden ouders van twee kinderen

Samen met jullie als ouders onderzoek ik de grootste triggerpoints binnen jullie relatie en leer ik jullie hoe jullie conflictsituaties kunnen oplossen en zelfs voorkomen. Hierdoor ga je als ouders minder stress en spanning in de relatie ervaren, met als gevolg rust voor iedereen binnen het gezinssysteem.

In deze therapie gebruik ik de zeer effectieve methoden Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk. Hiermee kom ik snel tot de kern. De eerste inzichten die hieruit voortkomen, bieden vaak al concrete handvatten, waardoor er in korte tijd een positieve ontwikkeling ontstaat.


Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl