Professionele achtergrond

Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Master Communicatie) was ik twaalf jaar werkzaam als consultant en partner bij enkele (inter)nationale consultancybureaus en heb ik me ontwikkeld op het gebied van organisatieontwikkeling en individuele coaching. Sinds 2014 ben ik verder opgeleid binnen het coachings- en therapievak en werk ik als therapeutisch coach.

“Sommige mensen worden als begeleider geboren. Floor is daar één van.” – Collega uit het vak

Specialisatie opleidingen

– Opleiding ‘Relatietherapie’, Phoenix Opleidingen in Utrecht (geaccrediteerd en gecertificeerd)

– Opleiding ‘De Maskermaker’: karakterstructuren als diagnostisch instrument, systemisch werk en lichaamswerk, Phoenix Opleidingen in Utrecht (geaccrediteerd en gecertificeerd)

– Opleiding ‘Systemisch Werken’, Phoenix Opleidingen in Utrecht (geaccrediteerd en gecertificeerd)

– Officieel erkende drie-jarige Post Bachelor Registeropleiding in ‘Systemisch Werken’, ‘Transactionele Analyse (TA)’ en ‘Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)’, Phoenix Opleidingen in Utrecht (geaccrediteerd en gecertificeerd)

– Opgeleid in de Conscious Mind Methode: het omzetten van copinggedrag (traumagedrag) in gezond, zuiver gedrag/ losmaken uit en oplossen van pijn- en trauma-lijnen waaruit destructieve gedragspatronen zijn ontstaan/ zuivere keuzes maken los van pijn- en trauma-lijnen, The School of the Conscious Mind in Amsterdam.

“Floor heeft een groot talent voor dit vak. Ze is heldervoelend, stelt mooie directe vragen, en komt snel tot de kern bij haar cliënten.” – Opleider binnen Phoenix Opleidingen