Over mij

Sinds 2017 voer ik mijn coaching- en therapiepraktijk vanuit Bussum, waar ik zowel volwassenen als kinderen begeleid. Meer informatie over mijn professionele achtergrond vind je hier.

Daarnaast vorm ik samen met twee mediators en een familierecht advocaat de maatschap Kindvriendelijk Scheiden, gevestigd in Naarden-Vesting. Binnen deze praktijk begeleiden we ouders op een kindvriendelijke manier te scheiden en een duurzaam ouderteam te vormen.

“Dankzij de begeleiding van Floor zijn we ons nu bewust hoe onze kinderen reageren op spanningen tussen ons als ouders, en hoe het werkt met de loyaliteit van een kind aan zijn ouders. We hebben geleerd onze verantwoordelijkheid te nemen en spanningen tussen ons beiden aan te gaan en goed op te lossen, zodat onze kinderen niet uit loyaliteit een kant hoeven te kiezen of voor ons gaan zorgen. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar het heeft ons veel rust gebracht, en bovenal weer een nieuw soort verbinding binnen ons gescheiden gezin.”

– Gescheiden ouders van twee kinderen


Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl