NLP

Uitgangspunt van neurolinguïstisch programmeren (NLP) is dat je in staat bent om het leven fijn te vinden en ervan te kunnen genieten. Door verschillende impactvolle levensgebeurtenissen kan dit vermogen worden aangetast. Met behulp van NLP ga ik samen met een cliënt aan de slag met zijn of haar zintuigen, gedachten en gevoelens, met als doel bewust te worden van de invloeden van impactvolle gebeurtenissen in zijn leven. Daarbij gaat het er niet om wát iemand zich herinnert van de gebeurtenis, maar om de werking van het geheugen. En wat het effect van die gebeurtenis is op zijn gedrag. NLP leert iemand gebeurtenissen en ervaringen op een andere manier te bekijken, waardoor hij of zij er anders mee kan omgaan en een andere kijk op dingen kan krijgen.

NLP richt zich op oplossingen voor duidelijke, welomlijnde klachten, zoals angst, onzekerheid en communicatieproblemen. NLP kan mensen in korte tijd meer in balans brengen, waardoor ze in staat zijn meer uit zichzelf en de ander te halen en daardoor op een andere manier met zichzelf en anderen om kunnen gaan. Vanuit de technieken die NLP biedt kiest de cliënt zijn eigen middelen om dat doel te bereiken.

“Na het overlijden van zijn oma was onze zoon heel verdrietig en bang voor de dood. Door de warme en fijne wijze waarop Floor onze zoon heeft gecoached is hij weer vrolijk. Ook is hij een zelfbewustere jongen geworden’.”

Moeder van zoon

Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl