VOLWASSENEN

In mijn begeleidingstrajecten met volwassenen gebruik ik een mix van krachtige en zeer effectieve methoden, waaronder systemisch werk (o.a. familieopstellingen), transactionele analyse (TA), en neurolinguïstisch programmeren (NLP).

In stappen ziet een begeleidingstraject er als volgt uit:

Intakegesprek
Tijdens de intake maken we kennis en staan we uitgebreid stil bij jouw hulpvraag. Waar loop je tegen aan in het leven, waar heb je last van, en waar wil je zelf naar toe werken? Daarnaast maken we al een eerste stap in het kader van deze vragen.

Sessies
In de daaropvolgende sessies gaan we verder aan de slag met je hulpvraag, waarbij ik gebruik maak van de hierboven genoemde methodes. Aan het begin van elke sessie staan we stil bij hoe het met je gaat en welke stappen je hebt kunnen zetten.

Afronding
Wanneer je voor je gevoel stappen hebt kunnen zetten en je dit in de praktijk ook zo ervaart, ronden we het traject op een passende manier af.

Vertrouwelijkheid
Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Niets uit het traject zal worden besproken met derden zonder schriftelijke toestemming van jou als cliënt.


Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl