Gezinscoaching

Binnen mijn praktijk bied ik trajecten aan voor ouders die een hulpvraag hebben over de dynamiek met hun kind(eren) of binnen het gezin. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt in de onderlinge communicatie, veel strijd hebt, of minder verbinding voelt, en je inzicht in de diepere oorzaak wil krijgen en verbetering wil realiseren.

Samen met jou/ jullie als ouder(s), en indien gewenst de kinderen, onderzoek ik de grootste triggerpoints in de onderlinge dynamiek, en leer ik je hoe je conflictsituaties constructief kunt oplossen en zelfs voorkomen. Hierdoor ga je als ouder minder stress en spanning in de relatie met de ander ervaren, met als gevolg een rustiger, stabieler en liefdevoller gezin.

In deze therapie gebruik ik de zeer effectieve methoden Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk. Hiermee kom ik snel tot de kern. De eerste inzichten die hieruit voortkomen, bieden vaak al concrete handvatten, waardoor er in korte tijd een positieve ontwikkeling ontstaat.

“Floor heeft de gave om in de huid van een kind te kruipen en te achterhalen wat er speelt. Zonder te oordelen weet ze de vinger op de zere plek te leggen. Dat is confronterend maar tegelijkertijd werd hierdoor glashelder wat we als ouders konden doen om de situatie anders aan te pakken en te verbeteren. En dat is gelukt.”

Vader van dochter

Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl