Coaching & Therapie

Binnen mijn praktijk bied ik de volgende vormen van begeleiding aan:

In deze vormen van begeleiding maak ik gebruik van de volgende methoden: Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk en NLP.

“Floor heeft ons als ouders en onze dochter op een hele prettige manier begeleid. Zij ziet de dingen heel helder en past haar benadering of methode aan op wat nodig is voor de ouders of het kind. Door haar eigenheid en eerlijke, open communicatie voelde haar begeleiding heel vertrouwd. Met liefdevolle aandacht kan zij moeilijke dingen bespreekbaar maken en daarmee van kwetsbaarheid een kracht maken. Door de gesprekken die we gevoerd hebben zijn er inzichten ontstaan in onze gezinsdynamiek en zijn we anders naar ons gezinssysteem gaan kijken. Floor gaf ons daarnaast concrete handvatten om aan de slag te gaan. Het resultaat is meer rust en begrip voor elkaar en een veel positievere sfeer in huis. Onze dochter zit duidelijk veel beter in haar vel en er is meer liefde en verbinding tussen ons.”

– Moeder van dochter

Mijn naam is Floor Montanus en ik begeleid kinderen, volwassenen en ouders die op welke wijze dan ook vastlopen in het leven.

Wil je een consult plannen of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06 19466946
E-mail: info@floormontanus.nl